سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دفاع شخصی

چاقوکشی در بین جوانان مد شد

مصطفایی با اشاره به اینکه حدود ?? درصد از تجاوز به عنف‌ها با تهدید سلاح سرد صورت می گیرد، تاکید کرد که حاملان سلاح سرد خود یکی از قربانیان جرایم خشن محسوب می‌شوند، یعنی تنها کسانی که در حوادث خشن ضربه دیدند، قربانیان این حوادث نیستند بلکه متهمانی که خود با سلاح سرد جرمی را مرتکب شدند، تمام زندگیشان را از دست می‌دهند و قربانی هستند.

نابینا شدن یک پرستار یاسوجی که با پنجه‌بوکس آنهم در داخل یکی از حساس‌ترین بخش‌های یکی از بیمارستان‌ها صورت گرفت حادثه‌ تلخی بود که بار دیگر لزوم برخورد با سلاح‌های سرد را بر سر زبان‌ها انداخت و یادآور شد که همچنان این نوع از سلاح‌ها سهم بسزایی در وقوع جرایم دارند و به جاست که همچون سلاح گرم قوانین خاصی برای آن‌ها هم اتخاذ شود.

به گزارش ایسنا، هرچند هنوز قانون مشخصی برای برخورد با فروشندگان، تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان سلاح سرد در کشور وجود ندارد و علی‌رغم آن که سال‌هاست از مطرح شدن این طرح در مجلس می گذرد، فرماندهی انتظامی تهران بزرگ طرح مقابله با حاملان سلاح سرد را اجرا کرد اما مساله اصلی این است که چرا نباید چنین طرحی برای ازبین بردن زمینه‌های وقوع جرم در کل کشور اجرایی شود؟

لزوم توجه به لایحه ممنوعیت حمل، فروش و توزیع سلاح سرد
بیش از سه سال از راهیابی این لایحه به مجلس گذشت
به مجلس هشتم هیچ طرح یا لایحه‌ای برای سلاح سرد ارایه نشده است

نگاهی اجمالی به وقایع تلخی که روزانه در صفحه حوادث دیده می شود، یادآور لزوم طرح راهکاری مناسب برای پیشگیری از جرایم خشن بوده که از جمله راهکارها، از بین بردن زمینه‌های ارتکاب جرم از جمله دسترسی آسان به سلاح سرد است.

نیروی انتظامی موضوع حمل سلاح سرد را به عنوان راه‌حلی برای کاهش وقوع جرایم خشن مطرح کرد و طرح ممنوعیت حمل، فروش و توزیع سلاح سرد ابتدا از سوی پلیس آگاهی مطرح و به وسیله دولت تحت عنوان لایحه «ممنوعیت حمل، فروش و توزیع سلاح سرد» در سال ?? به مجلس دوره هفتم ارائه شد و در خرداد ماه همان سال یک فوریت آن نیز به تصویب رسید تا در اواخر کار مجلس هفتم در کمیسیون قضایی و حقوقی مورد بررسی قرار گیرد اما با پایان یافتن عمر مجلس هفتم، رسیدگی به این لایحه مسکوت ماند و با پایان کار مجلس هفتم به دولت بازگردانده شد تا مجددا از سوی دولت به مجلس ارائه شود!

عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی:
کمیسون امنیت ملی از لایحه ممنوعیت سلاح سرد حمایت می‌کند ولی لایحه‌ای نیامده!
بی‌شک باید با حاملان سلاح‌های نامتعارف برخورد قاطع شود

در این باره محمد کرمی‌راد، عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی با تاکید بر اینکه تاکنون و در عمر مجلس هشتم هیچ طرح یا لایحه‌ای درباره منع حمل و فروش سلاح‌های سرد یا چاقوهای نامتعارف به مجلس ارایه نشده است، به ایسنا گفت: اگر پلیس آگاهی یا نیروی انتظامی یا هر دستگاه مسوول دیگر لایحه‌ای درباره مقابله با سلاح‌های سرد به مجلس بیاورد اعضای کمیسیون امنیت ملی و کمیته امنیت داخلی از آن دفاع و حمایت خواهند کرد.

نماینده مردم کرمانشاه در خانه ملت با اشاره به اینکه وجود چنین سلاح‌هایی برای رفاه حال شهروندان و امنیت اجتماعی کشور خطرآفرین است، افزود: بی‌شک باید با چنین سلاح‌هایی برخورد قاطع شود چرا که افراد شرور به واسطه این چاقوهای نامتعارف در محله‌ها شرارت‌ می‌کنند و امنیت مردم را به مخاطره می‌اندازند، لذا مسوولان باید نسبت به این مساله توجه ویژه داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه تمام نمایندگان و بویژه اعضای کمیسیون امنیت ملی و کمیته امنیت داخلی از تدوین و تصویب چنین طرحی استقبال می‌کنند، گفت: اگر این لایحه در گذشته تدوین و هم‌اکنون قرار است مطرح شود باید کم و کیف آن بررسی و مورد توجه قرار گیرد، تا اگر نیاز به جرح و تعدیل دارد اعمال شود، با توجه به اقدامات خوبی که بعضا نیروی انتظامی در این مدت انجام داده می‌توان با نظر کارشناسان و دعوت آنها به کمیسیون و کمیته امنیت داخلی به جمع‌بندی خیلی خوبی درباره مقابله با سلاح‌های سرد یا چاقوهای نامتعارف رسید.


عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:
نمایندگان مجلس از لایحه برخورد با سلاح‌های سرد حمایت می‌کنند
درصورت گسترش استفاده از سلاح سرد، کمیسیون امنیت ملی ورود می‌کند

محمداسماعیل کوثری، عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بر حمایت نمایندگان مجلس از طرح یا لایحه درباره مبارزه با سلاح‌های سرد تاکید کرد و معتقد است که هر قانونی اگر بد و ضعیف باشد به مراتب بهتر از آن است که درباره برخی موضوعات قانونی نداشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه طرح برخورد با سلاح سرد باید از جانب کمیسیون‌های مربوطه یعنی کمیسیون اجتماعی و سیاست داخلی (امور شوراها) مطرح شود، افزود: تدوین طرح یا لایحه برای سلاح‌های سرد و چاقو‌های نامتعارف باید توسط مسوولان و دستگاه‌های ذیربط مطرح شود، اما اگر بحث استفاده از سلاح‌های سرد گسترده شود، کمیسیون امنیت ملی باید به موضوع ورود پیدا کند.

به گفته کوثری در رابطه با سلاح‌های سرد یا چاقو‌های نامتعارف موارد مختلفی مطرح است، مثلا فردی در خودرو خود سلاح سرد دارد اما جرات ندارد آن را به دست بگیرد لذا این فرد خطری برای مردم ندارد اما یک زمانی فرد با یک چاقوی کوچک مردم را تهدید یا مجروح می‌کند در نتیجه زمانی که استفاده از سلاح‌ سرد حتی برای ایجاد رعب و وحشت و بروز جرم است و باید با آن برخورد شود.

رییس پلیس آگاهی ناجا:
مسکوت ماندن لایحه سلاح سرد فرصتی برای مجرمان است
باتصویب این لایحه مجرمان متناسب با جرم خود مجازات می‌شوند

اما پلیس هم معتقد است که استفاده از سلاح سرد در وقوع جرایم خشن تاثیرگذار است و مسکوت ماندن لایحه ممنوعیت تولید، حمل، توزیع و فروش سلاح سرد منجر شده که فرصتی برای ارتکاب جرم به مجرمان داده شود.

در این باره سردار سید حسن بتولی، رییس پلیس آگاهی ناجا با اشاره به اینکه پلیس سعی کرده است با استفاده از قوانین موجود با افرادی که به وسیله سلاح سرد اقدام به ارتکاب عناوین مجرمانه می‌کنند، برخورد کند، به ایسنا گفت: وجود سلاح‌های سرد به عنوان یک جرم قانونی کمتر مطرح است این درحالیست که اگر این موضوع به عنوان یک قانون مطرح باشد، مجرمان در مقابل مجازات‌های متناسب با جرم خود قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه معاونت حقوقی و پارلمانی ناجا در حال پیگیری لایحه ممنوعیت فروش، حمل، توزیع و تولید سلاح‌های سرد است، اظهار امیدواری کرد که در صورت تصویب این لایحه، با تلاش و همکاری نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تصویب این موضوع در آینده موجب کاهش این گونه جرایم در جامعه شود.

معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی ناجا:
?? درصد از قتل‌های سال جاری به وسیله چاقو رخ داد
حدود ?? درصد از قتل‌های بدون برنامه‌ریزی قبلی است
میانگین قتل به وسیله چاقو در پایتخت بیشتر از میانگین کشوری است
حاملان سلاح سرد در جرایم مختلف، خود قربانی هستند

حال این سوال مطرح است که با توجه به اینکه بیش از سه سال از تصویب یک فوریتی این لایحه در مجلس گذشته و هم اکنون لایحه از دستور کار مجلس خارج شده است، سهم وقوع جرایم خشن توسط سلاح سرد در جامعه چقدر است؟

آمارها نشان می‌دهد که ?? درصد از قتل‌های کشور در سال جاری به وسیله استفاده از چاقو رخ داده است.

سرهنگ مصطفایی، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی ناجا به ایسنا گفت: حدود ?? درصد از قتل‌های کشور بدون برنامه‌ریزی قبلی به وقوع می‌پیوندد و متهمان پس از ارتکاب قتل از اقدام خود پشیمان می‌شوند و آرزو می‌کنند که کاش چاقویی به همراه نداشتند.

وی ادامه داد: در سال گذشته حدود ?? درصد از قتل‌ها به وسیله سلاح سرد به وقوع پیوسته است.

معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی ناجا افزود: در سه استان کشور سهم وقوع قتل توسط سلاح سرد به ?? درصد می‌رسد و در پایتخت ?? درصد از قتل‌ها به وسیله سلاح سرد رخ می‌دهد که این آمار از میانگین کشوری نیز بیشتر است.

مصطفایی با اشاره به اینکه حدود ?? درصد از تجاوز به عنف‌ها با تهدید سلاح سرد صورت می گیرد، تاکید کرد که حاملان سلاح سرد خود یکی از قربانیان جرایم خشن محسوب می‌شوند، یعنی تنها کسانی که در حوادث خشن ضربه دیدند، قربانیان این حوادث نیستند بلکه متهمانی که خود با سلاح سرد جرمی را مرتکب شدند، تمام زندگیشان را از دست می‌دهند و قربانی هستند.

وی با اشاره به اینکه آمار وقوع قتل‌ها به وسیله سلاح سرد، ممنوع شدن حمل، توزیع و فروش چاقوهای غیرمتعارف را الزامی می‌کند، افزود: بسیاری از چاقوهای نامتعارف همان کاربرد اسلحه گرم را دارند به طوری که قانون ممنوعیت سلاح گرم برای چاقوهای نامتعارف نیز مصداق دارد.


معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی ناجا خبر داد:
ارتکاب ?? درصد از زورگیری‌ها به وسیله چاقو در ?ماهه امسال
افزایش ?? درصدی زورگیری در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته

ردپای سلاح سرد تنها در وقوع قتل‌ها برجای نمی‌ماند بلکه زورگیران نیز از چاقوهای غیرمتعارف بهره می‌گیرند.

سرهنگ خالقی فرد، معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی ناجا با اشاره به اینکه یکی از زمینه‌های وقوع جرم زورگیری وجود چاقوهای غیرمتعارف در دست مجرمان است، به ایسنا گفت: حدود ?? درصد از زورگیری‌ها در چهار ماهه امسال با استفاده از چاقو رخ داده که این آمار نشان می‌دهد زورگیری به وسیله سلاح سرد نسبت به گذشته افزایش یافته است.

به گفته معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی ناجا میزان وقوع زورگیری در کشور در سال جاری ?? درصد افزایش را نشان می‌دهد که البته کشف این جرایم ?? درصد افزایش را نسبت به مدت مشابه سال گذشته را داشته است.

وی ادامه داد: بررسی ها نشان می‌دهد که اغلب حاملان سلاح سرد را جوانان تشکیل می دهند و میانگین سنی آنها کمتر از ?? سال است.

خالقی‌فرد با اشاره به اینکه باید از واردات، ساخت و توزیع چاقوهای غیر متعارف جلوگیری شود، این سوال را مطرح کرد که وجود این گونه چاقوها چه نکته مثبتی را به دنبال دارد و چرا باید فروش، تولید و توزیع این چاقوها در جامعه آزاد باشد؟

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ خبر داد:
آمار قتل‌ها به وسیله چاقو در پایتخت نگران کننده است
سهم?? درصدی قتل‌های تهران به وسیله سلاح سرد

سایه بکارگیری سلاح سرد در پایتخت به حدی سنگینی می‌کند که سرهنگ عباسعلی محمدیان، رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ از وقوع ?? درصدی قتل‌های تهران در سال گذشته به صورت غیربرنامه‌ریزی شده و به وسیله سلاح سرد خبرمی‌دهد و تاکید می‌کند که این آمار یک رقم بسیار نگرن کننده در پایتخت است.

وی درباره برخورد با حاملان سلاح سرد افزود: در طرح برخورد با سلاح‌های سرد، پلیس سعی ندارد که با چاقوهای آشپزخانه یا ناخن‌گیرهای چاقودار برخورد کند بلکه سعی ما در برخورد با چاقوهای نامتعارف، جنگی و رزمی است.

به گفته محمدیان سالهاست که تصویب این قانون مورد تاکید و درخواست پلیس بود که اگر این لایحه مطرح و قانونی شود آمار قتل‌ها به وسیله سلاح سرد کاهش می‌یابد.


گام اول: اجرای طرح برخورد با حاملان سلاح سرد در پایتخت
فرمانده انتظامی تهران بزرگ:
دستگیری بیش از یک هزار حامل سلاح ظرف یک هفته

هرچند هنوز موضوع ممنوعیت حمل، فروش و توزیع سلاح سرد مجدا در مجلس هشتم مطرح نشده است اما برخی از دستگاه‌های اجرایی آن هم فقط در تهران همچون نیروی انتظامی و قوه قضاییه در برخورد با چاقوهای غیرمتعارف دست روی دست نگذاشتند.

سردار حسین ساجدی‌نیا، فرمانده انتظامی تهران بزرگ در ?? مردادماه امسال از برخورد با افرادی که اقدام به حمل چاقوهای غیرمتعارف می‌کنند در پایتخت خبر داد و اعلام کرد که با افرادی که حمل‌کننده سلاح سرد و نامتعارف همچون شمشیر، خنجر، چاقوهای شکاری، قمه، پنجه بوکس و غیره هستند، طبق قانون برخورد خواهد شد که در این باره هماهنگی‌های لازم با دستگاه قضایی صورت گرفته و بر این اساس اگر فردی در سطح تهران اقدام به حمل این نوع سلاح‌ها کند، از سوی پلیس دستگیر می‌شود.

ساجدی‌نیا تصریح کرد که طبق قانون، حمل این‌گونه چاقوها جرم محسوب می‌شود و نحوه برخورد و میزان مجازات آن نیز تعریف شده است.

پس از اعلام اجرای طرح برخورد با حاملان سلاح سرد از سوی فرمانده انتظامی پایتخت، این طرح به مدت یک هفته در تهران اجرا شد که در پایان دستگیری یک هزار و ??? تن از حاملان سلاح سرد و کشف ?هزار و ??? قبضه چاقوی غیرمتعارف را به همراه داشت.
 

یک جامعه شناس:
قانونگذار توجه چندانی به معضل سلاح سرد نداشته است
فرهنگسازی نباشد، قانونی شدن برخوردها با سلاح سرد راه‌گشا نیست

به نظر می رسد اجرای طرح‌های مقابله با جرایم خشن در تهران در کاهش وقوع جرم تاثیرگذار بوده اما موقتی بودن آن که از نبودن قانونی جامع در این زمینه ناشی می‌شود، نمی‌تواند زمینه‌های جرم را به صورت ریشه‌ای از میان بردارد.

دکتر سعید معدنی، جامعه شناس با تاکید بر اینکه مراجع قانون‌گذار برای منع سلاح گرم، قانونی در نظر گرفته‌اند، اما توجه چندانی به معضل سلاح سرد نداشته‌اند، افزود: با وجود آنکه سلاح گرم در فرهنگ و سنت ایرانیان جایی نداشته و در روزگار کنونی نیز به وفور در دسترس مردم نیست، اما قانونگذار ضوابط سختی را برای آن در نظر گرفته‌اند، اما توجه کافی به سلاح سردی نداشته است.

وی ادامه داد: تحقیقات نشان داده است که ترساندن مردم و تهدید آنها در مورد موضوعی خاص، موثرتر از تنبیه کردن است و مسوولان می‌توانند با در نظر گرفتن این تئوری و تبلیغات وسیع مردم را از استفاده از سلاح سرد بر حذر دارند.

این جامعه شناس با اشاره به اینکه تشدید مجازات حاملان سلاح سرد نیز می‌تواند در کاهش جرایم موثر باشد، افزود: مسوولان باید در نظر داشته باشند که قانون و فرهنگ باید با یکدیگر حرکت کنند.

وی تصریح کرد که تصویب قوانین منع تولید و توزیع بدون فرهنگ‌سازی و آگاه سازی مردم سبب ظهور و بروز بازارچه‌های زیرزمینی می‌شود که بروز این بازارچه‌ها موجب افزایش قیمت چاقوها و تابو شدن حاملان این سلاح می‌شود.

این جامعه شناس تاکید کرد: اگر استفاده نکردن از سلاح سرد و خطرات ناشی از آن برای مردم فرهنگ‌سازی نشود، برخورد قانونی و تصویب قانون‌های متعدد راه‌گشا نیست چون اگر افراد مشکلات و خطرات سلاح سرد را درک نکنند، در صورت دسترسی نداشتن به این سلاح ممکن است، از هر نوع وسیله و ابزاری برای ارتکاب جرم استفاده کنند.

یک جرم شناس:
ساخت و حمل چاقوهای نامتعارف ممنوع اعلام شود

دکتر علی نجفی توانا، جرم شناس تشدید مجازات استفاده از چاقو را از جمله راهکارهای موثر در کاهش بهره گیری از سلاح سرد عنوان می‌کند و ادامه می‌دهد: با توجه به اینکه نظام تقنینی و انتظامی تدبیری در رابطه با چاقوهای نامتعارف، راهکاری را نیاندیشیده است و این مساله سبب شده که بسیاری از افراد به علت فقدان قانون و نبودن پیشگیری، این سلاح را خریداری و حمل کنند.

نجفی توانا توصیه کرد که ساخت و حمل این چاقوهای نامتعارف ممنوع اعلام شود و مجازات استفاده از چاقو تشدید شود، چرا که این تدابیر قانونی می‌تواند موجب پیشگیری از جرایم شود.

وی با اعلام اینکه مسوولان در برخورد با بسیاری از جرایم و تخلفات فردی نباید منتظر احساس نبود امنیت در جامعه باشند، گفت: با آسیب‌شناسی علمی می‌توان نیازهای جامعه را احراز کرده و متناسب با نیازها و استفاده از ظرفیت قضایی و نیروی انتظامی از بروز مسایل پیشگیری کنیم. چرا که این مساله سبب تقلیل هزینه‌های امنیتی و انتظامی خواهد شد.


علل گرایش بسیاری از جوانان به چاقوهای غیرمتعارف چیست؟
مشاور کمیسیون اجتماعی مجلس:
متاسفانه جوانان به راحتی هر نوع سلاح سردی را تهیه می‌کنند
چاقوکشی به یک مد در بین برخی از جوانان تبدیل شده است

برای بررسی جامع‌تر در رابطه با این موضوع،‌باید علل گرایش جوانان به چاقوهای غیرمتعارف را هم جویا شد که دکتر مجید ابهری، مشاور اجتماعی کمیسیون اجتماعی مجلس در این باره با هشدار به اینکه گسترش، فروش و بکارگیری سلاح سرد متاسفانه به اعداد و ارقامی رسیده است که مسوولان و دستاندرکاران باید توجه ویژه‌ای به آن داشته باشند، معتقد است که فروش انواع و اقسام چاقوهای نامتعارف اعم از قمه، شمشیر، قداره به طور آزاد در اغلب مکان‌های فروش به آنجا رسیده است که جوانان می‌توانند به آسانی هر نوع اسلحه سردی را تهیه و به همراه داشته باشند.

وی ادامه می‌دهد: افراد به خاطرکمبود توجه و تزلزل شخصیت، این گونه سلاح‌ها را با خود حمل می‌کنند. چرا که حمل این سلاح‌ها نوعی حس اعتماد به نفس و شجاعت کاذب به آنها می‌دهد و از آنجایی که مدیریت احساسات به بسیاری از جوانان و نوجوانان آموزش داده نشده است، جوانان در هنگام خشم سلاح را از جیب خارج کرده و به کار می‌گیرند.

ابهری با اعلام اینکه چاقوکشی در میان برخی از جوانان مناطق مختلف به صورت یک مد در آمده، می‌افزاید: همراه داشتن شمشیرهای سامورایی و قمه به عنوان یک الگوی رفتاری منفی در میان جوانان برخی از مناطق در آمده است.

وی خاطرنشان می کند: از آنجایی که جوانان در استفاده از سلاح سرد مهارت کافی را ندارند، اغلب این چاقوکشی‌ها منجر به قتل یا نقص عضو می‌شود که همین مساله سبب زندانی شدن نوجوانان شده و از آنجایی که زندان‌ها، کانون مبادله تجارب بزهکارانه است، نوجوانی که به جرم سهل‌انگاری از سلاح سرد استفاده کرده پس از خروج از زندان با کلکسیونی از جرایم بزهکارانه به جامعه باز می‌گردد.

به گفته این آسیب شناس اجتماعی از آنجایی که ترس فرد، از رفتن به زندان نیز ریخته است، وی تبدیل به چاقوکش و نزاع‌گر حرفه‌ای می‌شود.

وی به تحقیقات خود و همکارانش در گروه پژوهشی آسیب شناسی مرکز مطالعات استراتژیک آریا اشاره کرده، گفت: براساس یافته‌ها، ?? درصد جنایات و قتل‌ها در کشور ما با استفاده از سلاح سرد رخ می‌دهد.

یک جرم شناس:
برخی افراد به دلیل احساس ناامنی چاقو حمل می‌کنند

دکترعلی نجفی توانا، جرم شناس با اشاره به اینکه برخی سعی دارند با توسل به سلاح سرد، حرف وخواسته خود را به طرف مقابل بقبولانند و سعی می‌کنند از ابزار و آلاتی که موجب تقویت تهاجمی فرد می‌شود، بهره برند، افزود: برخی افراد به دلیل احساس ناامنی و برخی دیگر برای ضرب، شتم و قتل با خود چاقو حمل می‌کنند.

وی بر اینکه همه افراد جامعه از چاقوهای غیرمتعارف استفاده نمی‌کنند، تاکید کرده و گفت که معمولا افرادی از این چاقوها استفاده می‌کنند که از لحاظ اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در شرایط خاصی هستند.

شاید بتوان گفت حداقل منفعت نگاه سخت‌گیرانه‌تر به موضوع بکارگیری سلاح سرد، این است که مجرمان با خاطری آسوده چاقوهای خشن خود را حمل نمی‌کنند.

گرچه تنها تصویب یک قانون برای رویارویی با موضوع سلاح سرد کافی نیست و باید در این باره اقدامات فرهنگی نیز در جهت آگاه‌سازی مردم در درستورکار قرارگیرد اما آنچه مسلم است، این است که بسیاری از جرایم خشن متاثر از چاقوهای نامتعارف رخ می‌دهند، موضوعی که بیشتر از اینها باید از سوی مراجع ذی‌صلاح مورد توجه قرار گیرد.

از سوی دیگر به نظر می‌رسد دستگاه‌های مسوول برای تصویب قانونی برای مقابله با سلاح سرد با هم تعارف دارند به شکلی که مجلس منتظر لایحه دولت است و دولتی‌ها هم منتظر طرحی از سوی مجلس!

و سوال آخر این که چرا قوه قضائیه تا پیش از تصویب قانونی جامع در این خصوص رویه واحدی را برای برخورد با حاملان سلاح‌های سرد در پیش نمی‌گیرد که اجرای این طرح‌ها سراسری شود؟

منبع: آینده


ارسال شده در توسط میلاد ه